INFOMELDING FRA FOTBALLSTYRET!

Postet av IMÅS IL - Fotball den 9. Apr 2018

MEDLEMSKONTIGENT IMÅS / TRENINGSAVGIFT IMÅS FOTBALL 2018

Medlemskontigent

Alle aktive medlemmer i Imås fotball må betale kontingenten og treningsavgift før de spiller sin første fotballkamp i 2018. Betalt kontingent er både forsikring  og spillerklarering. Dette angår også sikkerheten gjennom forsikringen til utøveren.

Imås får også støtte økonomisk som er avhengig av medlemstall. Medlemstallene påvirker offentlige prioriteringer. Det er derfor viktig for oss at alle som vil og kan være medlem i Imås, blir det. Det er veldig enkelt og raskt å legge inn familiemedlemskap, ta kontakt med Trine Bentsen på mail imaas.medlem@gmail.com for registrering.

Trenere og foreldrekontakter må også betale kontingent. Dette er i henhold til vedtekter som Norges idrettsforbund pålegger sine medlemmsklubber.

Satser 2018:

Junior: Kr. 250 (t.o.m fylte 18 år)

Senior : Kr. 400

Familiemedlemskap: Kr. 750

Treningsavgift

Alle spillere må betale treningsavgiften i tillegg til kontingenten.

Kontingent og treningsavgift er kostnaden for å være medlem i klubben og å delta på et lag. Kontingent og treningsavgiften går til å dekke deler av kostnadene til seriespill (påmelding, forsikring, dommerutgifter, kretsavgift etc.), turneringsdeltagelse, bane og halldrift sommer og vinter, trenerkostnader, utstyr, klubbhus, garderober, vedlikehold mm. Kontingent og treningsavgift er tilpasset det tilbudet man får og varierer derfor både på årstrinn og nivå.

Satser 2018

6-9 år: Kr. 1.000

10-14 år: Kr. 1.250

15-19 år: Kr. 1.750

Senior/ A- lag: Kr. 2.500

Send mail til imaas.faktura@gmail.com dersom dere mangler faktura.